Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Usporedba
Favoriti
Prijavi se

Zoo Centar d.o.o.

Radenka Abazovića 1, 71000 Sarajevo / Bosna i Hercegovina; telefon: +387 33 679-579; OIB: 200210040009; e-mail: info@zoocentar.com

Naručivanje

Putem naše Zoo centar internet trgovine na web adresi https://www.zoocentar.com omogućujemo Vam kupovinu proizvoda i dostavu na Vašu adresu koju ste naveli prilikom zaključivanja narudžbe. Tokom narudžbe imate mogućnost samostalno ispraviti podatke / ili unositi ili uklanjati proizvode iz košarice, sve do zaključenja narudžbe.

Po završetku procesa kupovine, dobit ćete potvrdu narudžbe na e-mail adresu koju ste naveli u obrascu za kupovinu. Narudžba je prihvaćena kada Vam naši operateri potvrde istu. U slučaju da eventualno nismo u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda iz bilo kojeg razloga, naš operater kontaktirat će Vas telefonski ili e-mailom kako bi se dogovorila isporuka zamjenskog proizvoda ili eventualno otkazivanje naručenog proizvoda.

Sve cijene u Zoo centar Internet trgovini su iskazane u konvertibilnim markama KM (BAM) s uključenim PDV-om.

Za slučaj ikakvih problema i nejasnoća prilikom procesa narudžbe, pozovite 033 679-579 ili nam pišite na info@zoocentar.com, ponedjeljak – petak 8.00 – 16.00 sati.

Privatnost podataka

Prilikom kupovine na web stranici www.zoocentar.com pružate nam vaše osnovne lične podatke (Ime i Prezime, kontakt telefon, adresu) koji će se koristiti isključivo za obradu narudžbe i kontakt s vama. Obavezujemo se pružati zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su neophodni za ispunjenje naših obaveza. Zoo Centar d.o.o. se obavezuje da iste neće koristiti ni u kakve druge svrhe. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Plaćanje

- Gotovinsko - pouzećem: dostavljaču. Kod plaćanja pouzećem prije isporuke nazvat ćemo Vas za telefonsku potvrdu narudžbe.

- Preko banke. Uplate na naš transakcijski račun na osnovu predračuna koji Vam pošaljemo.

- Kreditnim / debitnim karticama: MasterCard®, Maestro®, Visa na našim prodajnim mjestima i online (online plaćanje se obavlja preko Monri Payment Gateway servisa).

Sigurnost online plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa. Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Zoo Centar d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Kod narudžbe koju želite online platiti karticom, bićete prebačeni na Monri Payment Gateway servis. Nakon što unesete neophodne podatke koje od Vas Monri servis traži i iste potvrdite, navedeni iznos narudžbe se prilikom transakcije prvobitno rezerviše na Vašoj kartici. Nakon provjere i odobrenja / autorizacije Vaše narudžbe od strane našeg operatera ukoliko se utvrdi da je sve u redu, Vaša kartica se tek tad tereti za navedeni iznos i sredstva se uplaćuju na naš transakcijski račun.

U suprotnom u slučaju nepotpune narudžbe, transakcija će biti odbijena o čemu će Vas obavjestiti naši operateri.

Dostava

Nakon što pošaljete narudžbu putem naše internet trgovine, Vašu narudžbu ćemo obraditi u narednih 24-48h, provjeriti tražene raspoložive količine na stanju, da li pojedinačni i ukupni iznosi odgovaraju te postoje li eventualne tehničke greške prilikom automatskog procesiranja narudzbe. Za potvrđene narudžbe je predviđena dostava unutar 1-2 radna dana, od ponedjeljka do petka.

Naručenu robu dostavljamo isključivo na području Bosne i Hercegovine putem naših partnera, na adresu koju navedete u narudžbi. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač će robu dostaviti do ulaza u zgradu.

Ukoliko ne primite naručenu robu ili obavijest o isporuci u očekivanom vremenu, molimo Vas da nas  tome obavijestite kako bismo poduzeli radnje provjere i pronalaska pošiljke.

Za narudžbe do 20 kg poštarina iznosi 9.50 KM. Za narudžbe u iznosu većem od 100 KM dostava je besplatna.

Ispravnost pošiljke, reklamacije, povrat i zamjena robe

Zoo centar se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan, ima ispravan rok trajanja, zapakovan je u originalnu ambalažu te odgovara vrsti i opisu proizvoda navedenom na www.zoocentar.com . Za tehničke proizvode garancija je 1 godina, a za sve ostale garantni rok je naveden na ambalaži. Određeni artikli koji su na akciji (snižena cijena) mogu biti sa kraćim rokom trajanja.

Trudimo se dati što bolji i tačniji opis i sliku. Slika koja ilustrira proizvod na našoj internet stranici u nekim slučajevima ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, posebno kod proizvoda kojima je u samom nazivu navedeno da su "razne boje", "razni okusi", "razne veličine S, M, L, XL, XXL", "razni oblici“ i sl., te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Zadržavamo pravo na pogreške opisa, fotografija, cijena i broja artikala zbog automatskog unosa artikala u sistem kao i automatske potvrde o narudžbi. U slučaju pogreške mjerodavan je navod našeg operatera. 

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Prilikom dostave proizvoda, molimo Vas da provjerite isporučene proizvode te eventualna vidljiva oštećenja reklamirate dostavljaču. Ukoliko su na pošiljci vidljiva vanjska oštećenja ambalaže, kupac ima pravo odbiti preuzeti pošiljku.
 
U slučaju da u pošiljci nedostaje neki od naručenih proizvoda ili je isporučen pogrešan proizvod molimo Vas da nas o tome odmah obavijestite na 033 679-579 ili nam pišite na info@zoocentar.com. U najkraćem mogućem roku ćemo dostavit proizvode koji nedostaju ili ispravno naručene, o svom trošku.

Ukoliko je kupac greškom naručio određeni proizvod i želi izvršiti njegov povrat iz nekog razloga, troškove povrata i slanja zamjenskih proizvoda snosi kupac. Za eventualnu razliku u cijeni zamjenskog artikla također kupac snosi troškove, ovisno o konkretnoj situaciji.


VSC Pro+ Web Trgovina   Izrada Web trgovina