• Royal Canin Dog Sensitivity Control medicinska hrana za pse 420g

Royal Canin Dog Sensitivity Control medicinska hrana za pse 420g

Šifra artikla: 90111754
Jedinica mjere: Kom
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Stanje na skladištu: 1
Cijena: 7,70 KM

Opis artikla

Ako se sumnja na alergiju na hranu ili intoleranciju, hranu treba promijeniti bez prethodne faze promjene. KONTROLA OSJETLJIVOSTI bi se tada trebala hraniti doživotno. Ova dijeta može se hraniti odraslim psima i štenadima.
 
KONTROLA OSJETLJIVOSTI preporucuje se u slucajevima kronicnih dermatoza s alergijskom pozadinom, ukljucujuci atopijski dermatitis.
 
Napomena: Da biste osigurali ucinak dijetalne hrane, prijeko je potrebno pregledati veterinara. Nepravilna upotreba može cak pogoršati simptome vaše životinje.
 
Odabrani izvori proteina
Vrlo probavljivi sastojci (patka i riža) predstavljaju vrlo kompatibilnu kombinaciju sirovina u slucaju nepodnošljivosti hrane, pomažu umanjiti rizik od alergijske reakcije kod oboljelih pasa.
 
Kožna barijera
Vrlo visoke udjele biotina, niazina i pantotenske kiseline u kombinaciji sa smjesom cink-linolne kiseline pomažu smanjenju gubitka tekucine kroz kožu i jacanju njezinog barijerskog ucinka.
 
EPA / DHA
Eikosapentaenojska kiselina (EPA) i dokozaheksaenojska kiselina (DHA) dugotrajne su masne kiseline tipa omega-3. Oni mogu pomoci u moduliranju upalnih reakcija na koži.
 
Visoka probavna sigurnost
Fermentirajuca vlakna (FOS) promicu uravnoteženu crijevnu floru i podupiru zdravlje crijevne sluznice. Ova hrana ne sadrži laktozu i ne sadrži gluten.
 
indikacije
Atopijski dermatitis, kronicni idiopatski kolitis, akutna i kronicna dijareja, alergija na hranu, intolerancija na hranu, kronicna dijareja, eliminacijska dijeta,
Hranite alergiju / netoleranciju s dermatološkim i / ili gastrointestinalnim simptomima
 
Kontraindikacija
Akutni pankreatitis, rast, trudnice i dojece kuje
 
dodatne informacije
KONTROLA OSJETLJIVOSTI preporucuje se u slucajevima kronicnih dermatoza s alergijskom pozadinom, ukljucujuci atopijski dermatitis.

Ostale informacije