-20%
  • Dr.Sekiz IMMUNOCAN za pse i mačke 100 tableta

Dr.Sekiz IMMUNOCAN za pse i mačke 100 tableta

Šifra artikla: 8600102163096
Jedinica mjere: Kom
Dostupnost artikla:   Artikl je dostupan
Stanje na skladištu: 1
Cijena: 27,20 KM
Redovna cijena: 34,00 KM   (Ušteda: 6,80 KM - 20%)

Opis artikla

IMMUNOCAN je koncipiran da svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom i odnosom prebiotika i probiotika (sinbiotik) podrži imunološke i gastrointestinalne funkcije i sveukupno zdravlje pasa i mačaka.

1,3-1,6 Beta-D-glukan je jedinstveni prirodni polisaharid i smatra se najsnažnijim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunog sistema. Dobijen je iz spoljašnjeg dela ćelijskog zida pivskog kvasca (100% Saccharomyces cerevisiae). 1,3-1,6 Beta-D-glukan u organizmu aktivira ključne ćelije (makrofagi) imunog sistema, vezuje se za receptore makrofagi i omogućava im da deluju brže u prepoznavanju i uništavanju štetnih patogenih mikroorganizama, uzročnika bolesti (bakterija,virusa,gljivica itd.). Takođe utiče i na brojnost tih stanica podstičući njihovo stvaranje i stvaranje niza pomoćnih supstanci što rezultuje bržim dotokom novih imunocita u krvotok i različite organe čitavog organizma pasa i mačaka.

Mannan oligosaharid (MOS)-prebiotik podstiče razvoj i opstanak korisnih bakterija u digestivnom traktu. MOS blokira i imobiliše patogene bakterije (Escherichia coli i Salmonella) i toksine, vezujući ih za sebe, čime bivaju onesposobljene za razmnožavanje i bilo kakav štetan uticaj.

Inulin (FOS)-prebiotik predstavlja hranu korisnim bakterijama u digestivnom traktu. Inulin (FOS) su rastvorljiva vlakna koja se rastvaraju u crevnom traktu pod dejstvom enzima koje stvaraju korisne bakterije u toj sredini, stimulišući njihov rast (Lactobacillus bacteria), a ujedno inhibirajući rast štetnih bakterija.

IMMUNOCAN sadrži dva soja korisnih bakterija-probiotik (Bacillus licheniformis i Bacillus subtilis), povećava njihov broj unutar digestivnog trakta, održava balans i normalizuje crevnu mikrofloru.

SASTAV:
(1.3)-(1.6)-ß-D-glucan 100 mg
Mannan oligosaccharides (MOS) 80 mg
Inulin (FOS) 90 mg
Bacillus licheniformis (DSM 5749) 250 miliona CFU
Bacillus subtilis (DSM 5750) 250 miliona CFU

UPUTE ZA UPOTREBU:Kod pasa i mačaka pod antibiotskom terapijom, u situacijama pada imuniteta i digestivnih poremećaja. Za postizanje najboljih rezultata IMMUNOCAN koristiti 3-4 nedelje, po potrebi nastaviti.

Redovna, dnevna preporučena doza:

1/2-1 tablete za mačke pre obroka.

1 tableta na 10 kg telesne težine psa pre obroka.

Ostale informacije

Tehničke specifikacije

Pakovanje :