O nama

 • Zoo Centar je specijalizovana prodavnica za kućne ljubimce čije vam usluge stoje na raspolaganju već 14 godina. Na površini od 130 kvadratnih metara i istoj poznatoj adresi u ulici Derviša Numića 1b, kod skretanja za Vraca, pronaći ćete sve što vam je potrebno bilo da ste ljubitelj pasa, mačaka, ptica, glodara, strastveni akvarista ili pak poklonik teraristike.
  U okviru iste prodavnice posluje i veterinarska apoteka te nam se možete obratiti u potrazi za savjetom ili konkretnim lijekovima i preparatima.

  Iz godine u godinu stičemo i gradimo povjerenje ne samo ljubaznošću osoblja već i širenjem i prilagođavanjem asortimana svjetskim trendovima. Česti smo posjetioci pet sajmova sa kojih donosimo aktuelne nove proizvode i korisne informacije.
  Sa ponosom ističemo da smo 2014. godine postali generalni zastupnici za BiH jednog od najkvalitetnijih brandova hrane za pse Taste of the Wild te da je Zoo Centar uvršten na listu renomiranih distributera kao što je i prikazano na priloženom linku.

  Pioniri smo u prodaji kućnih ljubimaca u BiH te smo tokom više od decenije uspješnog poslovanja prezentovali i egzotične životinje koje do tada nisu bile viđene na našim prostorima. Naš su pet shop često posjećivala djeca iz vrtića i osnovnih škola koja su, sa vaspitačima i nastavnicima, dolazila u potrazi za edukacijom o njima nepoznatim vrstama čije su fotografije mogli gledati samo u školskim knjigama.

  Priča o Zoo Centru traje i dalje zahvaljujući prije svega odgovornosti koju ulažemo u svaki aspekt našeg djelovanja ali i ljubavi koja nas motiviše da još kvalitetnije i sa više posvećenosti brinemo o potrebama naših kupaca. Sa motom „All we need is love“, Zoo Centar ulazi u petnaestu godinu postojanja unaprijed se radujući vremenu koje će provesti sa vama, uz vas i za vaše kućne ljubimce.